Cartofi Frantuzesti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2012 | 13537 vizualizari

 

O reteta foarte usoara...intr-o zi cand esti prea obosit...poti prepara cartofii frantuzesti

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 500 g telemea de vaca
  • 1 ou
  • 250g smantana
  • cascaval
  • parmezan
  • unt
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Frantuzesti:

Cartofii se pun la fiert in coaja cu apa si sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se curata de coaja,dupa care se taie rondele.Tava se unge cu unt si se aseaza rondelele de cartofi.Intr-un castron se sfarama telemeaua cu o furculita,se adauga oul,smantana si mararul.Se toarna in tava peste cartofi,iar deasupra punem alt strat de cartofi.Deasupra ungem cu putin unt,presaram cu cascaval ras si parmezan.Adaugam in cuptor timp de 30 min la foc mediu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]