Cartofi Frantuzesti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2012 | 13231 vizualizari

 

O reteta foarte usoara...intr-o zi cand esti prea obosit...poti prepara cartofii frantuzesti

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 500 g telemea de vaca
  • 1 ou
  • 250g smantana
  • cascaval
  • parmezan
  • unt
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Frantuzesti:

Cartofii se pun la fiert in coaja cu apa si sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se curata de coaja,dupa care se taie rondele.Tava se unge cu unt si se aseaza rondelele de cartofi.Intr-un castron se sfarama telemeaua cu o furculita,se adauga oul,smantana si mararul.Se toarna in tava peste cartofi,iar deasupra punem alt strat de cartofi.Deasupra ungem cu putin unt,presaram cu cascaval ras si parmezan.Adaugam in cuptor timp de 30 min la foc mediu

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti