Cartofi cu sos de mustar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 10868 vizualizari

 

Am vazut reteta aici http://www.divainbucatarie.ro/salata-de-cartofi-noi-cu-mustar/,cum nu am gasit cartofi noi ,am facut cu cei care ii aveam acasa,nu va puteti imagina cat de buni au fost!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti
  • sare
  • ceapa verde

Pentru sos:

  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingurita de mustar in sos balsamic
  • 50 g iaurt (activia)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos de mustar:

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua daca sunt mai mici,daca nu ii taiem felii mai groase.Se pun la fiert pentru 20 minute,se adauga si sare.

Cand sunt gata se scot intr-o strecuratoare,pentru a nu ramane apa deloc si se pun intr-un castron.

Imediat se prepara sosul,amestecand maioneza,mustarul si iaurtul,cu putin piper.Se amesteca bine si se toarna sosul format peste cartofi.

Se orneaza cu bucatele mici de ceapa verde

TIPS-URI

1

Se pot servii cu pulpe de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

10.05.2013, 19:46

bravo

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:16

a iesitt super buun. nici nu am apucat sa-i fac poza sa papat imediat

Bya Ralu 1

10.05.2013, 22:09

ma bucur ca ti-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne