Cartofi cu pui la cuptor

de angyb in Pui, 10 Ian 2013 | 8724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • mozzarela
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu pui la cuptor:

Se taie pieptul de pui si se caleste in un pic de ulei de masline.Cand sunt rumenite se adauga o juamtate de pahar de apa si se lasa sa fiarba la foc mic.

Separat calim ceapa taiata julien dupa care adaugam pieptul de pui si smantana si ii mai dam un clocot.

Cartofii se taie felii (cipsuri ),Intr-o tava unsa cu unt se aseaza in straturi feliile de cartofi ,pieptul de pui ,mozzarela taita marunt si continuam ,desupra trebuie avem un strat de cartofi .Dam la cuptorul preincalzit .Dupa o jumatate de ora scoatem de la cuptor si presaram deasupra un strat de mozzarela si mai dam la cuptor pana cand se rumeneste bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ANNA_46 1

10.01.2013, 18:32

Papica delicioasa

Teo 1

10.01.2013, 23:01

tare imi place!

mamaieelena 1

11.01.2013, 20:03

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor