Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen

de Ina in Mancaruri de post, 22 Mai 2011 | 7018 vizualizari

 

Intr-o seara m-a intrebat Costel de ce nu gatesc nimic la cuptorul cu halogen :D Cum nu stiam ce sa fac si aveam deja o fripturica , am decis sa-i fac inaugurarea cu niste cartofi cu ierburi aromate.

 

INGREDIENTE

  • Cartofi 
  • Sare
  • Ierburi aromate ( verdeturi  italiene Kotanyi ) 
  • Ulei de masline ( o lingura )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen:

 Cartofii  se curata  de coaja,  se spala si se taie in bucati groase. Se fierb pe jumatate  in apa cu sare , apoi se scurg si se aseaza intr-o tava care sa incapa in cuptorul cu halogen .  Se stropesc cu ulei de masline si se  condimenteaza dupa preferinte.  Eu am folosit verdeturi italiene de la Kotanyi.

 Se coc la cuptorul cu halogen timp de 25 minute, la 180 grade. 

 Sunt deliciosi!  Ceva … intre cartofi copti si cartofi prajiti ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piure de cartofi