Cartofi cu carnati la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2015 | 8393 vizualizari

 

Introducerea e la cuptor....adica a fost.....

 

INGREDIENTE

  • cca 900 g cartofi
  • 4 oua
  • 270 g carnati picanti Poiana Marului
  • 150 g carnati Ignis-populari
  • 170 g cascaval
  • 4 fire ceapa verde,partea de frunze
  • 1 cana cu lapte
  • 20 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carnati la cuptor:

Curatam cartofii si ii taiem rondele nu foarte groase,le dam sare.Taiem marunt frunzele de ceapa.Carnatii ii taiem rondele.Radem cascavalul.Intr-un bol punem ouale,adaugam sare si piper,le amestecam bine,adaugam ceapa taiata si cascavalul ras,omogenizam amestecul.Luam o tava de ceramica,o ungem cu ulei de masline si incepem sa punem un rand de cartofi apoi unul de carnati pana umplem tava.Deasupra punem amestecul de oua,cascaval si ceapa,apoi turnam cana de lapte si bagam tava la cuptor. In tava de la cuptor in care  punem tava de ceramica am pus apa.Lasam la cuptor cca 2 si 1/2 ore. Cand e gata rumenita,scoatem tava din cuptor si presaram parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor(nr.1)