Cartofi cu branza la cuptor

de silvianart in Mancaruri de legume, 13 Ian 2017 | 3587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 800 g branza (600g branza vaca nesarata, 200 g branza oaie sarata)
  • 4 oua
  • 2 cepe apa
  • 3 feliute slanina afumata
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza la cuptor:

Cartofii se curata si se feliaza. I-am fiert la aburi cartofii 25 min. Ceapa si slaninuta le-am tras la tigaie. Am amestecat branza cu oualele, piperul si rozmarinul.
Intr-un vas de yena, uns cu ulei, am asezat cartofii cu ceapa si slaninuta, printre cartofi am pus branza. Am dat vasul la cuptor pentru 50 min. la 160 grade.
Am asezat pe farfurie, langa am pus o lingura de maioneza cu usturoi si fasiute de gogosar murat. (In maioneza clasica, in paharul de la blender, am mixat si 4 catei de usturoi).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu porumb si carnati