Cartofi cu branza la cuptor

de silvianart in Mancaruri de legume, 13 Ian 2017 | 3652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 800 g branza (600g branza vaca nesarata, 200 g branza oaie sarata)
  • 4 oua
  • 2 cepe apa
  • 3 feliute slanina afumata
  • piper
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza la cuptor:

Cartofii se curata si se feliaza. I-am fiert la aburi cartofii 25 min. Ceapa si slaninuta le-am tras la tigaie. Am amestecat branza cu oualele, piperul si rozmarinul.
Intr-un vas de yena, uns cu ulei, am asezat cartofii cu ceapa si slaninuta, printre cartofi am pus branza. Am dat vasul la cuptor pentru 50 min. la 160 grade.
Am asezat pe farfurie, langa am pus o lingura de maioneza cu usturoi si fasiute de gogosar murat. (In maioneza clasica, in paharul de la blender, am mixat si 4 catei de usturoi).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati