Cartofi crocanti in vas roman-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 11795 vizualizari

 

este dupa reteta de la RIVKA putin modificata,sant super. este adevarat ca sa postat mult acesta reteta si chiar eram curioasa cum sant.........ok,super buni

 

INGREDIENTE

  • 7-8cartofi
  • ulei de masline
  • faina de malai fina
  • putin praf de usturoi
  • delikat de zarzavaturi 2 linguri
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti in vas roman-post:

Se curata cartofi se taie in 4-6 depinde cat de mari sant  se pun intr-un vas  se ung bine cu ulei de masline apoi am amestceat faina de malai (am macinat-o cu masina de cafea)cu  putin delicat de zarzavaturi si am presarat peste cartofi apoi am pus putin praf de usturoi si boia de ardei dulce si am pus vasul roman la cuptor pentru 45 minute aproximativ la 270 grade

Am vrut sa imi inaugurez vasul roman primit azi de la sotul meu asa ca iar facut proba cu cartofi dupa reteta de la rivka (eu am modificat putin reteta,in sensul ca am mai pus  boia si praf de usturoi)

Sant foarte gustosi si crocanti

eu am pus cam multi  si cei de dedesubt nu sau facut asa crocanti,trebuia o tava mare si lata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti in vas roman-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci