Cartofi copti in suc de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Aug 2015 | 5070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 12 aripioare de pui
  • cateva rosioare de gradina
  • o mana generoasa de busuioc
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 cepe potrivite
  • un ardei capia rosu
  • cativa catei de usturoi
  • condimente dupa gust/preferinte: sare, oregano, rozmarin, ardei iute macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti in suc de rosii:

Rumenim usor aripioarele de pui, adaugand rand pe rand ardeiul capia, ceapa si usturoiul feliate.

Le scoatem apoi intr-o tava pentru cuptor, adaugam cartofii taiati cuburi, rosioarele si busuiocul.

Condimentam dupa gust si coloram cu suc de rosii.

Dam tava la cuptor pana ce cartofii sunt bine patrunsi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca doriti ca mancarea sa fie gata mult mai repede, puteti fierbe cartofii pentru 10-15 minute, cat se rumenesc aripioarele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida cu pui si smantana