Cartofi copti cu maioneza si rozmarin

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2012 | 6071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 2-3 linguri maioneză
  • o linguriţă rozmarin uscat
  • o lingurită pudră de usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu maioneza si rozmarin:

Cureţi cartofii, îi tai în 4 sau în 6 (în funcţie de mărime) şi îi pui la fiert în apă rece. Din momentul în care dau în clocot îi laşi 3-4 minute. Opreşti focul, scurgi apa, îi laşi să se răcorească uşor apoi adaugi maioneza , rozmarinul şi usturoiul şi amesteci bine.

Îi răstorni intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt şi îi bagi în cuptorul preîncalzit la aprox 190 grade. Îi laşi până se rumenesc uşor învartindu-i dupa 15 minute.

Presari sare când opreşti focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu maioneza si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi si dovleac la cuptor