Cartofi copti cu maioneza si rozmarin

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2012 | 6502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 2-3 linguri maioneză
  • o linguriţă rozmarin uscat
  • o lingurită pudră de usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu maioneza si rozmarin:

Cureţi cartofii, îi tai în 4 sau în 6 (în funcţie de mărime) şi îi pui la fiert în apă rece. Din momentul în care dau în clocot îi laşi 3-4 minute. Opreşti focul, scurgi apa, îi laşi să se răcorească uşor apoi adaugi maioneza , rozmarinul şi usturoiul şi amesteci bine.

Îi răstorni intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt şi îi bagi în cuptorul preîncalzit la aprox 190 grade. Îi laşi până se rumenesc uşor învartindu-i dupa 15 minute.

Presari sare când opreşti focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu maioneza si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (26)

oana_pisicutza16 1

25.02.2012, 11:12

foarte bine arata

deliciousflavours 1

26.02.2012, 09:37

exact cum imi plac mie...rumeniti in exterior si moi in interior!

Dana_Retetegg 1

26.02.2012, 16:48

super buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi a murro