Cartofi aurii

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 10473 vizualizari

 

Deliciosi ! simpli ori ca si ca garnitura la diferite fripturi. Cantitatea de cartofi se stabileste functie de cate portii doriti sa pregatiti.

 

INGREDIENTE

  • Cartofi
  • Unt aromat
  • Ulei de palmier
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii:

Curatam cartofii si-i punem la fiert, in apa cu putina sare. Lasam sa fiarba pana intra furculita in ei, apoi ii scoatem pe o farfurie. Pornim friteuza si incingem uleiul de palmier la 190˚, punem cartofii in sita si-I scufundam. Ii prajim exact 20’, dupa care-i scoatem pe hartie absorbanta.



Pentru gust si savoare, ii stopim cu unt aromat, pe care-l topim putin inainte, presaram putina sare si cartofii sunt gata de servit.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi gratinati