Carne de viţel în sos de ceapă

de diaconta in Vita, 3 Feb 2013 | 7453 vizualizari

 

Imi place foarte mult carnea de vită sau viţel cu multă ceapă,dar din păcate nu e o mâncare pe care s-o manânci prea des.Dar cum vă spuneam,dieta de Luni……

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de viţel
  • 2 buc ceapa roşie
  • 2 buc ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • Sare,piper,nucsoara
  • Ulei
  • 1 lingura smântâna
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de viţel în sos de ceapă:

Carnea de vitel am taiat-o felii mai groase si am prajit-o în putin ulei.Am scos-o pe o farfurie si am pus în ulei ceapa taiata marunt,morcovul taiat si el si o parte razuit.

Dupa ce le-am calit putin,le-am transferat împreuna cu carnea într-un vas de lut.

Am condimentat,am pus sucul de rosii,foile de dafin si apa cât sa acopere totul.

Am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba la foc mic cam doua ore.

Spre final am adaugat usturoiul zdrobit si verdeata.

Dupa cum se observa,carnea a fost foarte frageda si se topea în gura.

De servit neaparat alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de viţel în sos de ceapă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

diaconta 1

04.02.2013, 09:19

Timi) cu siguranta's mai multe cele care-ti plac

alba_zori 1

04.02.2013, 15:19

mmm ce buna si frumoasa prezentare,si imi place mult farfuria ta,e super!

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 22:33

buna carnita

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor