se bat doua oua
carnea de vita taiata cubulete se da prin pesmet,oua,pesmet
se ıncinge ulei ıntr-o tava,se pune carnea şi dupa se prajeşte la foc mic pana se rumeneşte frumos.
se scoate carnea pe o farfurie
vinetele se curata se taie bastonaşe.
se bat celelalte doua oua
bastonaşele de vinete se dau prin pesmet oua pesmet;
se prajesc ın aceeaşi tava unde am prajit şi carnea(uleiul trebuie sa fie ıncins)la foc mic pana se rumenesc frumos;
se scot pe o farfurie
cartofii se fierb ın catate de coaja ın apa cu sare
ceapa se taie marunt şi se caleşte ın uleiul ramas de la carne şi vinete.
se adauga roşiile oparite,curatate de pielite şi taiate cubulete.
se fierbe acest sos pana ıncepe sa se ıngroaşe.
se adauga sare,piper şi busuioc proaspat dupa gust.
ıntr-o tava se pune un strat de carne,se pune jumatate din sos,peste se pun bastonaşele de vinete,se adauga restul de sos.
peste se pun cartofii faramitati,branza data prin razatoare şi bucatile de unt.
se da tava la cuptorul pre-ıncalzit la 200 de grade pana se rumeneşte frumos
1
noi am servit cu muraturi