Nu prea sunt fana carnea de vita, io-s fidea lu`porcu, dar din cand in cand pregatesc si asa ceva, mai ales ca cioroiul asa o fragezeste incat nici nu-ti trebuie cutit sa o tai. Gata cu vorba lunga, hai sa scriu ce am prestat ca poate inspira pe careva....candva...undeva.....sau nu....
Carnea de vita am taiat-o in bucatele potrivite, am presarat sare si chilli peste, apoi am pus tuciuletul pe foc cu uleiul si am adaugat bucatelele de carne, le-am calit cca 5-6 min, pana si-au schimbat culoarea. Am scos carnea din tuciulet si am asezat-o in vasul crock-pot-ului, am setat functia high, am pus capacul deasupra si am lasat cca 3 ore.
Separat am curatat usturoiul si l-am taiat mai marunt, am pus untul in tigaie si am adaugat usturoiul am lasat sa se rumeneasca si am adaugat pasta de tomate, am lasat sa dea in 2-3 clocote, am rasnit piper deasupra si acest amestec l-am turnat peste carnea de vita. Am mai lasat cca 1 ora.
Am fiert macaroane ca si garnitura. Pot sa spun ca a iesit un preparat delicios, chiar daca nu-s fana carne de vita, foarte frageta si aromata.