Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor

de Satisfyyourcravings in Porc, 24 Noi 2016 | 3071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame muschi de porc, taiat cuburi
  • 1 lingurita mix 5 condimente chinezesti
  • sare
  • 3 linguri de ulei
  • 120 grame ciuperci, feliate
  • 1/2 varza chinezeasca, taiata fasii
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir, tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana orez
  • 1 morcov taiat rondele
  • 2 cani de supa
  • 4 linguri sos Hoisin
  • ceapa verde taiata rondele pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se presara carnea de porc cu mixul de condimente, sare si piper, apoi se prajeste in 2 linguri de ulei, la foc mediu spre mare, pana devine aurie, 3-5 minute, apoi se transfera pe o farfurie. 

Se reduce focul la mediu si in aceeasi tigaie se adauga ciupercile si restul de ulei. Se calesc cateva minute, pana devin aurii. Se adauga varza, usturoiul si ghimbirul. Se adauga sare si se calesc 2 minute, pana cand varza s-a inmuiat.

Se adauga orezul si morcovul, apoi supa si 2 linguri de sos Hoisin. Se aduce la punctul de fierbere, se acopera cu un capac si se transfera in cuptorul preincalzit unde va ramane pentru 20 de minute.

Intre timp, se amesteca carnea de porc cu restul de sos Hoisin. Se adauga peste orez si se mai gateste 3-4 minute in cuptor, pe raftul superior, fara capac, pana cand carnea devine crocanta. 

Se serveste cu rondele de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc Mu Shu cu glazura de sos Hoisin si orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase și aromate - Rețeta simplă de casă

ieri la 08:56

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 07.01 la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci picante