Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Mar 2016 | 4685 vizualizari

 

Bun aparatul. Isi face singur treaba. Inspirata de la Merisor reteta.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 200 g carne afumata de porc
  • 50g ulei
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe rosii
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml bulion
  • 3 foi dafin
  • cimbru
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot:

Legumele se curata si se spala.

Jumatate din legume se taie cuburi, rondele, julien.

Cealalta jumatate se marunteste in robot.

Carnea se taie cuburi potrivite.

Se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l uleiul si carnea si se presara sare.

Se adauga legumele taiate, se presra condimentele, sare, piper, foile de dafin, jumatate din bulion si se amesteca.

Se adauga legumele tocate la robot, restul de bulion si se amesteca bine.

Se pune apa pana la nivelul legumelor si se introduce vasul in aparat.

Se pune capacul si se pune aparatul pe pozitia "high" pentru 4 ore.

Dupa trecerea timpului se gusta si se potriveste de sare.

Se scoate vasul din aparat si se introduce in cuptor pentri 35-40 minute sa mai scada sosul.

Se serveste cu muraturi sau salata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate presara la final cu patrunjel verde sau marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

31.03.2016, 21:52

Ce de legume la carnita asta . Nu am preparat niciodata cuprea multi morcovi , telina , pastarnac . trebuie sa incerc

diaconta 1

31.03.2016, 22:10

Si mie-mi place carnea cu multe legume

MotanLaOale 1

31.03.2016, 22:24

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L