Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2016 | 7067 vizualizari
Ina 1
Tare-mi plac introducerile tale ( si retetele, evident )
Catalina L 1
multumesc Ina
Zamfira 1
Nu prea cunosc bucataria chineza, dar tare bine arata ce ne-ai adus, as vrea sa gust o asa o bunatate!
CameliaR 1
mihaelar63 1
Buna reteta si bun pont te-a invatat chinezoaica ta Margot . Am pus reteta la favorite sa o incerc si eu .Am sa urmez pasii de preparare sa vad ce-mi iese .
Bya Ralu 1
ce bunatate
dantes 1
Buna!
MotanLaOale 1
Gherca Daniela 1
buna carnita!
Aletta 1
bun,bun
simona72 1
Imi place sa citesc introducerile tale e de retinut sfatul lui Margot!
Rocsi 1
d d
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 17:39
la 16:35
de Bucataras 6
la 09:23
ieri la 20:40
pe 15.11 la 09:29
6 comentarii
de laura_n 7
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
Rocsi
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!