Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2018 | 2986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei de masline
  • 8 carnati proaspeti, mici
  • 5 cartofi mici, taiati in 2 sau 4
  • 2 bulbi fenicul, taiati in 6-8
  • 2 ardei rosii/ galbeni, taiat in 6-8
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 1 1/2 linguri mustar cu boabe
  • 250 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
  • patrunjel proaspat, tocat, pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Se adauga carnatii si cartofii intr-o tava potrivita pentru cuptor, impreuna cu 2 linguri de ulei. Se amesteca bine. Se coc 10 minute.

Se adauga feniculul, ardeiul, usturoiul, 1 lingura de ulei si mustarul. Se amesteca bine, apoi se toarna supa de pui si coace inca 30-35 de minute. Carnatii se mai intorc o data sau de doua ori in timpul coacerii. 

Se presara cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume de vara la ceaun