Carnati de Plescoi in aluat

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 7840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g Aluat foietaj
  • 4 "fire" de carnati de plescoi
  • 1 ou
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de Plescoi in aluat:

Am taiat carnatii in bucati uniforme. Aluatul l-am tinins cu sucitorul si l-am taiat triunghiuri. Am rulat aluatul in jurul bucatilor de carnati si apoi le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Am uns aluatul cu oul batut cu-n praf de sare si am presarat susan deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de Plescoi in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta