Carnati de Plescoi in aluat

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 7569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g Aluat foietaj
  • 4 "fire" de carnati de plescoi
  • 1 ou
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de Plescoi in aluat:

Am taiat carnatii in bucati uniforme. Aluatul l-am tinins cu sucitorul si l-am taiat triunghiuri. Am rulat aluatul in jurul bucatilor de carnati si apoi le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Am uns aluatul cu oul batut cu-n praf de sare si am presarat susan deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de Plescoi in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la Multicooker