Carnati albi cu legume la tigaie

de Valclaudia in Porc, 27 Iul 2014 | 3885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pereche carnati albi
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei kapia
  • 3-4 morcovi (fierti din supa am folosit eu)
  • 4 linguri ulei
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • frunze de telina tocate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati albi cu legume la tigaie:

Taiem carnatii bucati potrivite, ii crestam si ii prajim in tigaie antiaderenta, la foc potrivit pana se rumenesc dupa gust.

Curatam legumele. Le spalam in apa rece, le taiem pe fiecare dupa preferinta.

Punem intai ceapa la calit in 4 linguri ulei, cca 5minute.

Adaugam ardeii taiati fasii, ii sotam impreuna cu ceapa,alte 5 minute.

Dovlecelul se curata intai de coaja si de seminte,apoi se taie cubulete.

Punem dovlecelul peste ceapa si ardei,adaugam sare si piper dupa gust, punem bobitele de mustar, ii acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa lasata. Tot acum adaugam si morcovul (prefiert, scos din supa).

Dupa ce-a scazut apa,adaugam fasolea din conserva scursa de apa, amestecam si presaram verdeata tocata.

Servim legumele cu bucati de carnati.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati albi cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica rapida cu carnati de casa si legume