Carnati afumati si uscati

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 17337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg carne de vita
  • 500 g slanina
  • 25-30 g sare
  • 2 g piper pisat
  • cateva cuisoare pisate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati afumati si uscati:

Se amesteca carnea tocata cu sarea si condimentele adaugandu-se cate putina apa (50-60 ml la 1 kg de tocatura).

Cu aceasta tocatura se umplu matele subtiri, se leaga la capete cu sfoara si se agata de un drug pentru a se zvanta, dupa care se afuma bine

Pentru a se pastra bine si a tine timp indelungat carnatii trebuie pastrati intr-o incapere racoroasa  si cu o buna aerisire.

Sursa: Carte de bucate / autor Nicolae Olexiuc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati afumati si uscati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muşchi file făcut în casă