Carnaciori in foietaj

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 6267 vizualizari

 

Un aperitiv foarte aspectuos si gustos!

 

INGREDIENTE

  • carnaciori simpli sau picanti
  • aluat foietaj
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Se taie carnatii la lungimea dorita, iar aluatul de foietaj se taie in fasii lungi subtiri cu care se inconjoara fiecare carnacior lasand capetele libere. Se bate oul bine cu putina sare si se unge fiecare carnacior, apoi se presara deasupra susan sau mac. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Ia uitati-va ce bine arata alaturi de celelalte aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj