Capul lui Mos Craciun

de Lau in Dulciuri, 7 Dec 2012 | 5268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri de untura
  • zeama 1/2 lamaie
  • coaja de lamaie
  • 1/2 praf de copt
  • 3 zahar vanilat
  • 100 g zahar fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capul lui Mos Craciun:

Amestecam faina cu praful de copt si zaharul, zaharul vanilat, adaugam, coaja si zeama de lamaie, untul si untura si framantam o coca care nu se lipeste de maini(daca este nevoie se mai adauga untura) Invelim coca si dam la rece 30 minute.

Impartim coca in 2 parti. Intindem o foaie ovala si o asezam in tava. Cealalta bucata o impartim in 2,intindem o foaie ovala care o vom taia cu foarfeca(nu de tot) care va fi barba. Din coca ramasa vom face caciula si mustata

Am uns cu sos de la gogosari caciula

Daca ti-a placut reteta noastra "Capul lui Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de mere si frisca