Capsuni/zmeura cu sirop

de cristina1985 in Sirop / Compot, 17 Mai 2021 | 2232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni congelate/zmeura sau capsuni proaspete
  • 170 g zahar
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni/zmeura cu sirop:

In cazul in care folositi capsuni congelate: puneti un strat de fructe ,presarati zahar si continuati cu alt strat de capsuni si zahar, pana folositi toate fructele. Se lasa 2 ore fara sa amestecati,dupa care puteti folosi o lingura si intoarceti usor ( fructele).Dupa alte 3-4 ore (depinde in ce anotimp le faceti-lasa mai mult lichid,primavara-vara),sunt bune de servit.Ies 3 portii.

Daca folositi fructe proaspete (romanesti),puneti mai putin zahar ,dupa gust.Le lasati pana se formeaza suficient lichid (cateva ore),amestecand din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni/zmeura cu sirop" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni