Căpşuni umplute cu fructe

de miki_a in Salate, 27 Mai 2015 | 4050 vizualizari

 

O alternativă frumoasă pentru minunatele salate de fructe, ideale de pregătit in această perioadă, mai ales că se apropie şi ziua copiilor!

 

INGREDIENTE

  • căpsuni mari, frumoase, spălate şi uscate;
  • fructe de care vă plac tăiate în cuburi mici (kiwi, cireşe, nectarine, mango, banane, portocale etc.).
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Căpşuni umplute cu fructe:

Cu ajutorul unui cuţit mic, scobim mijlocul căpsunilor atât cât să le rămană coaja fermă. 

Le taiem şi vârful cât să poată sta vertical. 

Le umplem cu cubuleţe de fructe.

Le consumam proaspete, simple sau alături de fursecuri, biscuiţi, pişcoturi, frişca, îngheţată etc. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Căpşuni umplute cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]