Canneloni cu carne

de mimmi in Cannelloni, 23 Aug 2011 | 5243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 foi lasagna
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • cas
  • rosii
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei
  • 1 ou
  • 250 g smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canneloni cu carne:

Calim ceapa si ardeiul taiate marunt in putin ulei, adaugam carnea tocata si le calim impreuna cca 5-10 minute. Condimentam cu sare si piper si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit adaugam un ou si patrunjel verde tocat.

Punem o oala cu apa si putina sare la fiert si cand da in clocot adaugam foile de lasagna, pe rand,dupa care le scoatem pe o farfurie. Punem intr-un capat de lasagna o lingura plina cu amestec de carne si rulam incet sa nu iasa compozitia. Ungem o forma cu ulei sau unt si punem rulourile in forma.

Deasupra intindem uniform smantana, taiem rosiile felii si peste razalim cas. Presaram putin busuioc si dam la cuptor pentru cca 30 de minute. Servim cald.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canneloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si sos bechamel