Cannelloni din sunca presata

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2012 | 3653 vizualizari

 

Putin cam mult de lucru,dar la sfarsit...yummy

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mica
  • un morcov potrivit
  • o lingura ulei
  • 250 ml suc de rosii(facut acasa de mama)
  • sunca presata(22 felii mai mici am avut eu,am pus cate doua)
  • tagliatelle(cam 200 g,mi-au mai ramas,o sa le mananc cu telemea rasa deasupra)
  • 1 lingura capere
  • 75 g ciuperci
  • 1 lingura ardei kapia macinat(de la borcan,facut de mama)
  • 100 g cascaval(dat pe razatoarea mare)
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 25 g unt
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni din sunca presata:

Ceapa se curata ,se taie fin si se caleste usor in ulei.Morcovul se curata,se spala,se da pe razatoarea mare si apoi se pune peste ceapa impreuna cu doua linguri de apa si se caleste in continuare cateva minute.Se adauga sucul de rosii si se fierbe fara capac pana scade zeama si devine un sos gros.Apoi se ia de pe foc si se adauga ciupercile taiate marunt,ardeiul kapia,caperele,sare,piper si busuioc dupa gust.Se amesteca bine si se lasa deoparte sa se raceasca.

Tagliatellele se fierb dupa indicatiile de pa ambalaj.Se scurg de apa si se amesteca cu putin ulei.

Se iau cate doua felii de sunca presata(sau daca aveti felii mai mari si mai bine)se intind pe o farfurie,putin suprapuse si se pun urmatoarele : tagliatelle,o lingurita sos cu rosii,cateva fire cascaval ras si se ruleaza.Se pun in tava unsa cu unt sau ulei.

Deasupra rulourilor se pune sosul alb facut din unt,faina,nucsoara si lapte.Iar la sfarsit cascaval ras.

Se da la cuptor,la foc mic pana cand se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni din sunca presata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de paste cu pui