Pregatim umplutura pt cannelloni: urda o zdrobim cu furculita, adaugam celelate ingrediente, amestecam, leurda o spalam si o tocam fin si o punem peste urda amestecata cu celelalte ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si le asezam intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline.
Pt sos: Intr-o craticioara punem uleiul la incins, adaugam faina si amestecam cu un tel. Punem laptele caldut cite putin si amestecam cu telul pina terminam de pus tot laptele. Trebuie sa aibe consistenta unui sos subtirel, daca mai este nevoie mai adaugati lapte. Dupa ce a fiert 2 minute punem brinzeturile date pe razatoase, potrivim de sare si amestecam pina se topesc acestea. Dam deoparte si adaugam un praf de nucsoara proaspat rasa.
Turnam sosul peste cannelloni, acoperim vasul cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 180 grade pt 35-40 minute.
Pofta buna!!!