Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda

de simona72 in Cannelloni, 4 Apr 2013 | 5034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni
  • 500 gr urda sau brinza ricotta
  • 2 linguri sos pesto
  • sare
  • 1 ou
  • 3 linguri smantina
  • o legatura leurda
  • pt sos:
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri faina
  • 600-700 ml lapte
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr mozzarela
  • sare
  • nucsoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda:

Pregatim umplutura pt cannelloni: urda o zdrobim cu furculita, adaugam celelate ingrediente, amestecam, leurda o spalam si o tocam fin si o punem peste urda amestecata cu celelalte ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si le asezam intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline.

Pt sos: Intr-o craticioara punem uleiul la incins, adaugam faina si amestecam cu un tel. Punem laptele caldut cite putin si amestecam cu telul pina terminam de pus tot laptele. Trebuie sa aibe consistenta unui sos subtirel, daca mai este nevoie mai adaugati lapte. Dupa ce a fiert 2 minute punem brinzeturile date pe razatoase, potrivim de sare si amestecam pina se topesc acestea. Dam deoparte si adaugam un praf de nucsoara proaspat rasa.

Turnam sosul peste cannelloni, acoperim vasul cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 180 grade pt 35-40 minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

simona72 1

04.04.2013, 19:27

Nici mie nu mi-a placut sa-i umplu, dar a mers repede cu ajutorul unei lingurite cu coada lunga...coada ma ajutat...

Rocsi 1

04.04.2013, 20:34

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:10

O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza