Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda

de simona72 in Cannelloni, 4 Apr 2013 | 5061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni
  • 500 gr urda sau brinza ricotta
  • 2 linguri sos pesto
  • sare
  • 1 ou
  • 3 linguri smantina
  • o legatura leurda
  • pt sos:
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri faina
  • 600-700 ml lapte
  • 50 gr cascaval
  • 50 gr mozzarela
  • sare
  • nucsoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda:

Pregatim umplutura pt cannelloni: urda o zdrobim cu furculita, adaugam celelate ingrediente, amestecam, leurda o spalam si o tocam fin si o punem peste urda amestecata cu celelalte ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si le asezam intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei de masline.

Pt sos: Intr-o craticioara punem uleiul la incins, adaugam faina si amestecam cu un tel. Punem laptele caldut cite putin si amestecam cu telul pina terminam de pus tot laptele. Trebuie sa aibe consistenta unui sos subtirel, daca mai este nevoie mai adaugati lapte. Dupa ce a fiert 2 minute punem brinzeturile date pe razatoase, potrivim de sare si amestecam pina se topesc acestea. Dam deoparte si adaugam un praf de nucsoara proaspat rasa.

Turnam sosul peste cannelloni, acoperim vasul cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 180 grade pt 35-40 minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

simona72 1

04.04.2013, 19:27

Nici mie nu mi-a placut sa-i umplu, dar a mers repede cu ajutorul unei lingurite cu coada lunga...coada ma ajutat...

Rocsi 1

04.04.2013, 20:34

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:10

O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza si verdeata