Un adevarat rasfat pentru papilele gustative!!
sos bechamel:
Ceapa si morcovul se taie marunt si se pun la calit impreuna cu uleiul.
Se adauga carnea tocata pana se albeste apoi se adauga vinul.
Se lasa sa fiarba la foc cam 30 de minute.
Se adauga vegeta,piperul si pasta de tomate.Se fierb in continuare inca 1 h si 30 de minute.
Pastele (cannelloni) se pun in apa clocotita si se lasa exact 4 minute. (
mie mi s-au spart cateva deoarece le-am lasat mai mult de 4 min, mai exact 7)
Sosul bechamel:
Se topeste untul si se adauga faina cu sarea,se trage de pe foc si se adauga cu grija laptele sa nu faca cocoloasa. Se va ingrosa si se i-a de pe foc.
Cannelloni vin umplute una cate una cu sosul de rosii si carne.
Se ung cu sos bechamel si se stropesc cu pasta de tomate.
Se pun felii de mozzarella si se dau la cuptor cam 45 minute.
Pofta Buna!!
1
Carnea se fierbe la flacara foarte mica,in jur de 2 h.