De mica am invatat ca a face supa de pui buna e o intreaga filosofie: tre sa fierbi puiul la foc mic, sa pui zarzavat, strecori supa limpede si fierbi taitei uneori separat sa ramana supa clara. Cand am ajuns aici si am fost servita pentru prima data cu supa lor de pui (canja) mi s-a spulberat toate ideile...ce aveam in farfurie era ceva tulbure cu carne si maruntaie de pui, si mult cus-cus fiert la foc mare....Dar gustand....a devenit preferata mea. Este o supa deosebit de savuroasa .
Aceasta supa e foarte simplu de facut. Bucatile de pui le portionam si le punem la fiert in apa rece cu sare (nu multa apa). Cand carnea e fiarta bine adaugam cus-cusul si mai lasam sa fiarba supa cu pastele in ea pana sunt toate fierte.
Dupa preferinta putem scoate carnea si dezosa, taind in bucati mai mici si punand in bolul cu supa inapoi bucatile. Este buna fierbinte.