Butoiase cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 14073 vizualizari

 

sant grozavi de buni,mai ales la un meci de fotbal.sant perfecti cu o bere

 

INGREDIENTE

  • aluat de foetaj (2 foi pachet)
  • 1 ou
  • cascaval ras(sau bucata)300g
  • boia dulce de ardei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase cu cascaval:

Se lasa putin aluatul sa se dezghete putin apoi se unge cu oul batut bine dupa care se pune cascalalul ras si se ruleaza strans apoi se unge din nou cu ou deasupra dupa care se taie aporximativ la 2 cm si se pun in tava se mai ung cu putin ou si se pune si deasupra cascaval ras si putina boia de ardei rosu pt culoare

Se dau la cuptor pt 15-20 minute la 160 grade

Sant grozav de bune,sotu a zis ca data viitoare sa fac portie tripla

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mazare si branza