Burgeri de casa pentru o masa de duminica simpla si nepretentioasa.
Intr-un vas mare, se amesteca bine carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, ceapa tocata marunt si condimentele.
Se formeaza in mainile umede sfere, care se turtesc, eu am obtinut 8 burgeri. Daca aveti posibilitatea, in loc sa ii prajiti, optati pentru rumenirea la tigaia grill, sunt mai sanatosi si mai gustosi asa.
Separat, se marunteste o varza mica, alba si se asezoneaza cu putina sare.
Chiflele kaizer se desfac, astfel incat sa ia forma de nuferi, se asaza in fiecare chifla putina varza, cate un burger si o felie de cascaval care se va topi si va da mai multa savoare.
Se servesc cu cartofi prajiti, ketchup sau mustar (eu am avut mustar de casa).
Posta buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/burgeri-nuferi.html