Bulz ca la munte

de roxanabucataras in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2011 | 4552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg malai
  • 1/2 pachet unt
  • sare
  • 1kg branza de burduf
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ca la munte:

Pun apa la fiert pentru a pregati mamaliga, cu putin unt si sare. Dupa ce fierbe apa adaug malai in ploaie amestecand continuu pana devine ca o smantana subtire. Mestec pe foc aproximativ 15 minute.

Intr-un vas (rezistent la temperaturi mari) pun un strat de mamaliga, un strat de unt, un strat gros de branza de burduf si alt strat de mamaliga. Cu o lingura presez stratul de mamaliga de deasupra (fac doua "cuiburi") astfel incat sa se faca loc pentru oua.

Bag la cuptor pentru 10 minute, la foc mediu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ca la munte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anomisana 1

27.10.2011, 10:37

Asta este una din mancarile preferate ale copilariei, pe care am adus-o in noua familie. Aici face parte tot dintre preferate.

roxanabucataras 1

27.10.2011, 12:24

cocineraviajera: acelasi comentariu l-am primit si de la cei ce i-am avut la masa tre sa ma obisnuiesc sa pun mai putin in farfurie

roxanabucataras 1

27.10.2011, 12:25

anomisana: si la noi e intre preferate
am si o sursa buna de branza din aia "adevarata" care se intinde bine mmmmmmm

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz moldovenesc