Bulgarasi de zapada

de MIMI in Prajituri, 26 Noi 2009 | 8834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g biscuiti populari
  • 200g margarina
  • 1 esenta de rom
  • 2 plic zahar vanilinat
  • 250g nuca
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 plic nuca de cocos
  • 3 linguri de zahar
  • 1-2 cani lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de zapada:

Se freaca margarina cu zaharul foarte bine,se adauga zaharul vanilinat,apoi nuca,biscuiti,cele doua linguri de cacao,esenta de rom si se omogenizeaza bine.Se adauga laptele pana nu mai ramane compozitia sfaramicioasa,devine o compozitie omogena.Cand compozitia este gata se formeaza bilute potrivite si se dau prin nuca de cocos.Si se formeaza bulgarasi de zapada.Daca vrei sa faci un colorit superb poti sa pudrezi si cu cacao,si cu zahar pudra si cu bombonici din acelea colorate din comert si iese ceva frumos.Mie mi-au iesit 45 de bulgarasi.Scuze pt poza ,data viitoare o sa fie mai clara.E prima oara si am emotii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de zapada" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Michelle 1

28.11.2009, 23:08

Pasiune pentru bucatarie 1

02.12.2009, 23:46

liana_geicu 1

03.12.2009, 22:21

sunt foarte buni bulgarasii, nu am mai mancat de mult si se fac usor si rapid

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi din bulion