Bulgarasi

de crinutz in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 6199 vizualizari

 

bulgarasi cu branza

 

INGREDIENTE

  • 500 grame branza proaspata de vaci
  • 50 grame unt
  • sare
  • o legatura marar
  • ridiche si masline pt ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi:

se toaca mararul si se amesteca cu branza framantata in prealabil cu unt.se adauga sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulgarasi de branza cu marar