Bulgarasi

de crinutz in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 5532 vizualizari

 

bulgarasi cu branza

 

INGREDIENTE

  • 500 grame branza proaspata de vaci
  • 50 grame unt
  • sare
  • o legatura marar
  • ridiche si masline pt ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi:

se toaca mararul si se amesteca cu branza framantata in prealabil cu unt.se adauga sare dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

kamy 1

21.10.2010, 22:29

superai copii mici?

nadina73 1

23.10.2010, 01:48

draguti tare

elena1988 1

04.11.2010, 14:00

zici ca sunt niste soricei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu nuci