Bulete de cascaval - divine

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2012 | 17862 vizualizari

 

Cele mai bune si elastice bulete de cascaval.....pe bune!

 

INGREDIENTE

  • 450 g cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval - divine:

Bateti bine cele doua oua, adaugati lingura de faina, si amestecati pana reusiti sa omogenizati compozitia. 

La aceasta reteta, cel mai important ingredient este cascavalul, bineanteles. Daca acesta nu se comporta bine la prajit, buletele se vor deface in tigaie si se va strica tot. Eu am incercat multe tipuri de cascaval, insa pentru reteta asta, cascavalul Sofia este cel mai potrivit....nu are nici macar tendinta de a se desface, odata adaugat in tigaie.

Asa ca dragelor, razuiti cascavalul, folosind partea cea mare a razatoarei, si amestecati-l apoi cu oale batute, pana cand tot cascavalul este imbracat in ou. In timp ce tigaia cu ulei este pe foc la incins, formati buletele si treceti-le prin putina faina inainte de a le pune la prajit. Preparati buletele pe ambele parti, pana cand vedeti ca au capatat culoarea aceea aurie, si scoateti-le pe o farfurie acoperita cu un servetel.

Daca nu reusiti sa mancati toate buletele cat sunt calde, tinute la cuptor, sunt la fel de bune si a doua zi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru ca buletele sa iasa asa cum vi le-am descris, va recomand sa folositi toata roata de cascaval.

2

Cand amestecati cascavalul, folositi mainile; este cea mai simpla varianta

3

Cand formati buletele, aveti grija ca mainile sa fie umede astfel incat amestecul sa nu se lipeasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval - divine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jolygina 1

22.01.2012, 10:43

chiar ca-s divine ,nu am mai mancat demult

simona119 1

22.01.2012, 11:12

Multumesc frumos .Ma tot gandesc cu ce sa va mai incant data viitoare, si cred ca pana la urma voi merge pe ceva dulce

ralu_ca 1

11.06.2013, 21:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu Ceva Fin,telemea si cascaval afumat