Bulete de cartofi cu ficatei

de ella 87 in Ficat, 6 Feb 2011 | 5191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficatei ,
  • cartofi ,
  • cascaval ,
  • sos de rosii ,
  • verdeata
  • sare ,
  • piper ,
  • cimbru ,
  • dafin ,
  • 1 ou ,
  • margarina sau unt ,
  • 1lg faina ,
  • usturoi ,
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cartofi cu ficatei:

Cartofii se curata,se spala si se taie in cubulete. Se fierb in apa cu sare

Dupa ce au fiert se scot si se paseaza impreuna cu untul (sau margarina), se adauga condimentele, apoi se branza/cascavalul ras si oul, se sareaza si pipereaza si se amesteca bine.

Se formeaza buletele ca niste gogonele, dupa care se aseaza intr-o tava unsa, si se dau la cuptor pana se rumenesc putin. Ficateii spalati ii gatim cu sare piper, dafin, usturoi si ce mai obisnuiti sa puneti, eu sunt cu condimentele

Dupa ce s-au facut ii asezam langa buletele in tava, facem si sosul, care il desfacem intr-o cana cu apa, se toarna intr-o craticioara, se condimenteaza si se lasa pe foc cateva minute.

Dupa ce a scazut putin, se adauga 1lg de faina si se amesteca bine pentru a nu se forma cocoloase, se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga si acesta in tava. Totul se mai da la cuptor 20 min.
Se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cartofi cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui fiert in lapte