Budinca de taitei ardelenesti

de Ola_la in Dulciuri, 16 Apr 2013 | 3163 vizualizari

 

Simplu, gustos si aratos !

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de taiteti spirala
  • 500 grame branzica de vaci
  • 1 pachet de stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 1 varf lingurita sare
  • 4-5 linguri zahar Tos
  • 4 albuse de ou
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de taitei ardelenesti:

Intr-o oala se pun pastele la fiert lasandu-se pana cand sunt fierte aproape de jumatate.

Separat se pregateste branzica de vaci cu stafidele, sarea , zaharul tos si cel vanilinat.

Intr-un vas se bat albusele de ou.

Scoatem pastele de la fiert, le scurgem, le racim si apoi intr-un vas Yena, adaugam pastele amestecate cu branza si jumatate din cantitatea rezultata de la baterea albuselor de ou. Se pun la cuptor pana cand prinde o crusta aurie dupa care se scoate si se adauga cealalta cantitate de albus, lasandu-se din nou la cuptor pentru acea culoare aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei ardelenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vargabeles (Budinca cu paste, branza, stafide)