Budinca de paste din "resturi"!

de Panacris in Paste, 2 Aug 2012 | 4650 vizualizari

 

Intotdeauna imi ramane cate o lingura sau doua dintr-un fel de mancare, si imi pare tare rau sa o arunc! Asa ca, dupa o raita prin frigider, am creat o budinca extraordinara!:)

 

INGREDIENTE

  • paste 300 g,
  • ghiveci de legume 3 linguri,
  • legume gratinate (dovlecei, vintete si rosii) 3 linguri,
  • oua 3 bucati,
  • telemea 3 linguri,
  • lapte 300 ml,
  • parizer 300 g,
  • cascaval ras 3 linguri,
  • ulei de masline 3 linguri,
  • margarina ptr uns tava,
  • pesmet auriu.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste din "resturi"!:

Pastele se fierb conform instructiunilor, apoi se trec sub un jet de apa rece.

Intre timp se taie bucatele parizerul, se prajeste usor in ulei de masline. Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet. Pastele se amesteca usor cu parizerul, ghiveciul de legume (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/lecso-34892.html), cu legumele gratinate (vezi reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/ciocanele-de-pui-cu-dovlecei-vinete-si-rosii-34913.html).

Ouale se bat energic, se adauga laptele si branza rasa, amestecandu-se usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Se adauga amestecul de oua la cel de paste, se incorporeaza usor si se rastoarna in tava tapetata, presarandu-se cascavalul deasupra. Se pune la copt, in cuptorul preincins, cca. 20 de minute la 200 grade sau foc mediu.

Va asigur ca iesit o "nebunie" de budinca! :)

TIPS-URI

1

parizerul se poate inlocui cu orice fel de sunca

2

se mai pot adauga ciuperci si masline dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste din "resturi"!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

02.08.2012, 13:20

Bravo spui lucrurilor pe nume si reteta mea de parpadelle era tot cu ,, resturi ''.

Sunt adepta conceptului ,, nimic nu se pierde , totul se transforma''

iry-gabriela 1

03.08.2012, 16:52

vezi ce bine cand mai ramane ceva si se poate folosi

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 17:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste la cuptor