Budinca de paine

de mimmi in Prajituri, 18 Sep 2010 | 7899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine putin mai veche alba sau neagra
  • stafide
  • 3 oua
  • 350 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de la portocala
  • zahar vaniliat
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine:


50 ml lapte se incalzeste putin si se indulceste cu zahar vaniliat.Se pune cate un strat de felii de paine inmuiate in lapte si stoarse,si peste cateva stafide,care trebuie tinute cca 5 minute in apa sau lasate 1 minut in lapte fierbinte.Se procedeaza asa pana se termina paine.(fara coaja)
Se bat ouale,se adauga 300 ml lapte,esenta de vanili,coaja de portocala si zahar dupa gust.Se amesteca toate si se toarna peste paine.Se da vasul la cuptor pentru 40-50 de minute.Se poate presara zahar praf sau sos de zahar ars.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine