Budinca de orez

de vanilla in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 4456 vizualizari

 

foarte buna foarte gustoasa si cu iz de fericire(pentru ca imi aduce aminte de copilarie)

 

INGREDIENTE

300 ml lapte dulce 1plic zahar cu aroma de vanilie 0 mana de stafide inmoiate in apa calduta 1 ou cam o canita jumate de orez zahar dupa gust

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez:

Am pus laptele la fiert si cand a dat in clocot am adaugat si orezul ! Am lasat sa fiarba cam 5min, iar apaoi am luat oala de pe flacara!

Am adaugat stafidele, cele doua tipuri de zahar si oul, amestecand energic!

Am umplut forme de savarina cu compozitia astfel optinuta!

le-am pus intr-o tava cu pereti inalti, am adaugat apa calduta si apoi le-am dat la cuptorul bine preincalzit pret de vreo 30 min!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei