am inghitit aproape nemestecat de bun ce a fost!
Ficateii se spala si apoi se soteaza intr-o tigaie cu unt si putina apa acoperiti.snt gata cand sunt maoi si patrunsi in interior fara sa mai fie sange.
Se curata ciupercile si ceapa si se taie ciupercile lamele si ceapa solzisori.Ardeiul se spala si se curata de seminte, se taie rondelute.Se amesteca si se calesc in putin ulei.Apoi se adauga si garntele de usturoi taiat feliute subtiri si un parf de sare si piper.Se curata rosia de coaja si cotor si se paseaza cu blenderul,se dauga apoi sosul obtinut in tigaie alaturi de celelalte.Ultimadata adaugam si ficateii taiati bucatele mici.Mai lasam sa se ingroase putin.
Ungem bine cu unt o tavita 9eu am folosit tavita de silicon inimioara) si apoi asezam un strat de mamaliga pe care am amestecat-o cu un ou batut si cascaval ras.Se batatoreste bine sa aratae ca un blat.Apoi deasupra asezam sosul de ficatei cu ciuperci.Deasupra de tot presaram si putin cascaval ras si bagam la cuptorul incins anterior.
Lasam sa se rumeneasca si servim caldut cu patrunjel verde deasupra.
Este atat de bun ca nu te poti opri din mancat!