Budinca de dovleac

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4758 vizualizari

 

Foarte buna, se mananca la foc automat si e usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovleac razuit
  • 125 g branza de vaci sau telemea
  • 1 ou
  • 70 g faina
  • 70 ml lapte
  • 30 g unt topit
  • 2 linguri marar tocat 
  • 70 g cascaval razuit
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovleac:

Se amesteca faina cu laptele, cu oul batut, cu branza, untul topit si mararul. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se adauga dovleacul.

Se toarna compozitia intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si se presara deasupra cascavalul razuit.

Se da la cuptorul incins cca 30 de minute la 170 de grade. Se mananca calda sau rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute