Budinca de cartofi cu pate de ficat

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2010 | 7318 vizualizari

 

E un preparat potrivit pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 200 g pate de ficat
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu pate de ficat:

Cartofii se curata , se spala, se taie cubulete si se pun la fiert. Cand sunt fierti, se face din ei un piure nu foarte fin.

Albusurile se bat spuma tare.

Intr-un vas se amesteca piureul, pateul de ficat, galbenusurile, spuma de albusuri,cascavalul ras fin, sare si piper. Se omogenizeaza bine si se toarna totul intr-un vas pentru cuptor uns cu ulei si tapetat cu faina. Se coace la foc mic cam 40-50 de minute.

Se serveste calda sau rece cu castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu bacon si ciuperci