Budinca de cartofi

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2010 | 21315 vizualizari

COMENTARII (7)

Michelle 1

21.01.2010, 21:27

Teo 1

21.01.2010, 22:13

ingenioasa reteta,economica si bunaaaaa,rau!

madi_marin 1

22.01.2010, 09:02

e foarte simplu de facut si noi am servit-o chiar si ca mic dejun....

PapaBun 1

22.01.2010, 17:10

Un sfat util: oricine poate evita ungerea tavii cu ulei daca foloseste hartia de copt.
In acest fel se evita un surplus de ulei/grasimi care astfel intra direct in vasele de singe.

madi_marin 1

22.01.2010, 17:22

ai dreptate, hartia de copt e sfanta, dar am ramas fara provizii. sunt de acord ca e mult mai sanatos asa....

nadina73 1

20.08.2010, 00:25

5f

ralu_ca 1

17.02.2014, 08:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan