Budinca de caramel

de pity19 in Mancare copii, 12 Mai 2014 | 4943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am folosit :
  • un plic budinca caramel
  • 300 ml lapte ZuZu
  • 3 linguri lapte rece
  • 4-5 linguri zahar
  • Decor :
  • bezele
  • jeleu
  • bomboane de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de caramel:

Budinca : Punem 300 ml lapte la fiert. Praful de budinca il amestecam cu 3 linguri de lapte rece si 4 linguri zahar, amestecam bine cu o lingura .

Cand laptele a fiert punem usor amestecul peste , amestecam bine cu un tel , cand se ingroasa luam de pe foc , formele le udam putin cu apa ptr a iesi mai usor din forma , punem in forme si lasam la racit.

Cand s-a mai racit luam o farfurie o punem peste forma si intoarcem , lasam pana s-a racit de tot si servim.

Am ornat cu bezele , jeleu si boaboane de capsuni!

TIPS-URI

1

Stiu ca oricine stie sa faca budinca , si am tot vazut postari , apai eu sa nu fac! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

pity19 1

24.05.2014, 20:02

Multumesc!

carmen80 1

31.12.2014, 19:47

Daca si asta este reteta pentru copii...din praf de budinca la pachet inseamna ca nu va intereseaza sanatatea copiilor

pity19 1

02.01.2015, 21:48

Tot timpul cand eram copil mancam , si nu am patit nimic! Sunt intreaga!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de caramel