Cine nu cunoaste budinca de branza? Nimic mai simplu, iar in combinatie cu vanilie si portocala, succesul este garantat.
Un dulce de weekend, pt pitici si nu numai!
Pastele se pun la fiert conforma instructiunilor de pe pachet.
Intr-un bol, se faramiteaza branza de vaci, se adauga ouale si zaharul. Se amesteca bine, se adauga coaja rasa de portocala, semintele de vanilie si smantana. La sfarsit, se adauga si zeama de portocala.
Se omogenizeaza bine.
Dupa ce s-au fiert, se scurg pastele si se amesteca in compozitia de branza.
Pregatim o forma de copt termorezistenta, ungem bine cu unt si turnam intreaga compozitie. Presaram un pic de zahar brut si dam la cuptor, la foc mediu, pentru 40-50 min.
1
este absolut delicioasa, cu gust de portocala.
2
budinca este cremoasa, nu este deloc uscata
3
ingredientele costa in jur de 20 lei.