Budinca de biscuiti
Spuma de mango
Pt decor:
Pentru budinca am sfaramat biscuti, dar nu foarte fin, au ramas unele bucati mai maricele. Am amestecat galbenusurile cu ulei, procedeul fiind ca la maioneza. Am adaugat laptele batut si am amestecat bine, apoi am adaugat biscutii sfaramati. In final am pus spuma de albusuri si am amestecat cu grija pentru a ramane pufoasa compozitia. Am copt la 180 de grade Celsius pana cand s-a rumenit budinca, apoi am lasat sa se raceasca.
Sucul de fructe l-am incalzit impreuna cu agar agar si le-am lasat sa fiarba aprox. 1 minut. Mango curatat de coaja, l-am taiat si apoi l-am pasat cu ajutorul blender-ului. Smantana am mixat-o pana cand am obtinut frisca. Am amestecat jeleul cu piure-ul de mango si apoi cu frisca.
Peste budinca de biscuiti am pus spuma de mango, iar deasupra am presarat biscuti sfaramati.