Fierbem pastele conform instructiunilor de peambalaj.In timp ce pastele firb ne ocupam de umplutura................amestecam branza de vaci cu iaurtul,ceapa verde si patrunjelul taiate marunt,2 oua si 4 linguri de cascaval.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Dupa ce pastele au fiert le scurgem de apa si le lasam sa se racoreasca dupa care le incorporam in compozitia de mai sus.Condimentam cu piper proaspat macinat.Ungem o forma rotunda cu ulei si o tapetam cu faina dupa care turnam compozitia de mai sus.Batem bine un ou cu un strop de sare apoi incorporam in el o lingura de cascaval.Amestecam bine si turnam peste compozitia din forma..Taiem branza Miez de lapte rondele pe care le asezam deasupra budincii. Taiem si cateva codite de ceapa verde cu care ornam budinca. Dam la cuptor si lasam pana cand budinca este bine facuta(facem testul scobitorii) si frumos rumenita.