Multicolora, gustoasa si destul de rapida. Se preteaza imaginatiei ,gama de legume in sezon fiind variata. Dupa gust merge parfumata si cu putin usturoi sau patrunjel.
Aluatul
Ingredientele se amesteca, se framanta putin (doar cat sa devina omogen) si se lasa cam o ora la frigider,in folie.
Legumele
Fasolica se da incateva clocote in apa sarata. Dovlecelul taiat rondele se inmoaie in putin ulei de masline impreuna cu ceapa taiata tot rondele subtiri. Se adauga ardeiul gras taiat fasii,porumbul bine scurs,fasolea si muschiuletul taiat cubulete. Se potriveste cu sare si piper.
Se unge si se tapeteaza cu faina o tava lunguiata,se aseaza aluatul peste care punem legumele racite usor. Smantana se amesteca cu ouale batute si faina,se toarna uniform si se coace la foc potrivit.
1
eu ador combinatiile de gusturi si am aromatizat legumele cu coriandru
2
in loc de smantana am folosit lapte de cocos si in ciuda emotiilor a iesit ceva interesant