Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 6137 vizualizari

 

Din categoria ce mai are Cleme prin dulap, sa se faca repede,sa fie si bun .....prin dulap am gasit niste biscuiti caramelizati,niste stafide,cus-cus....si stai sa scriu ce am prestat,ca sa nu uit...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g cus-cus
  • 140 g ceva fin pufos
  • 50 g stafide
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g smantana groasa si grasa
  • 150 g zahar
  • 100 g biscuiti caramelizati cu scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus:

Ouale cu zaharul le frecam bine,adaugam zaharul vanilat,ceva fin,smantana,stafidele si omogenizam totul.Separat sfaramam biscuitii nu foarte marunt.Cus-cus-ul il punem in apa la fiert cca 7 min,il scurgem de apa si il lasam 10 min sa se racoreasca.Biscuitii si cus-cus-ul le omogenizam in compozitia de mai sus....

Folosim o forma de teflon,rotunda cu diametrul de 20 cm,o ungem cu unt si turnam compozitia de mai sus.Dam forma la cuptorul preincalzit e gata cand trece testul scobitorii.Se scoate din forma ,se poate servi cu dulceata,ciocolata topita,frisca,fiecare dupa preferinta.Eu am mancat-o calda,chiar fierbinte,ca asa imi place..

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Lamaita